Café De Koestal, uitgaan in Hasselt

Café De Koestal is de place-to-be voor een feestje in Hasselt om nooit meer te vergeten. Het is dé sociale hotspot voor hippe en trendy jongeren die in Hasselt een stapje willen zetten. Uitgaan op vrijdag en zaterdagavond? Geen probleem! Onze resident en guest DJ’s mixen de beste hits aan elkaar en staan garant voor topamusement en ambiance. Hou je van meezingers en foute muziek? Dan is onze Party Room op de 1e verdieping elk weekend na 24u jouw ideale feestbestemming. Tijdens de wintermaanden wordt het een echte Stube met de beste après-ski hits van het moment.

shutterstock_271501124

Studentencafé op wandelafstand

De Koestal is gelegen op het Kolonel Dusartplein in Hasselt, de hippe uitgaansbuurt voor de jeugd. Danscafé, De Koestal, ligt ook centraal in de studentenbuurt, op slechts enkele meters van de campus Rechten van UHasselt en Hogeschool PXL. Studenten genieten dan ook regelmatig van scherpe acties op cocktails, shots of happy hours.

Tooghangen of zonnen op terras

Ook tijdens de weekdagen en op zondag is De Koestal open. Zoals in een gezellige pub, kan je urenlang met vrienden tooghangen met een fris pintje of speciale gins. Tijdens de lente- en zomermaanden geniet je van een groot en gezellig terras. Nippen van een zomerse cocktail? Ideaal na een vermoeiende dag shoppen of gewoon om te ontspannen na een dagje studeren of werken.

shutterstock_154934858

Events en acties

Iedere donderdagavond organiseert de Koestal Happy Thirstdays en iedere vrijdag After Work. Maar eigenlijk is elke feestdag of excuus goed voor een speciale actie of drankje in the picture. Wilt u weten welke onze volgende activiteit is? Surf dan snel naar het overzicht van onze evenementen.

De Koestal is vlot bereikbaar door de bushalte aan de overkant van het Dusartplein en de enorme ondergrondse parking onder het plein met toegang voor de deur.

shutterstock_361942847